Iv san bernard HOITOAINE LEMON CONDITIONER PLUS LYHYELLE TURKILLE 300ml

Lyhyelle turkille hoitoaine, jossa on kosteuttava vaikutus. Antaa sileyttä sekä ennaltaehkäisee hilseilyä ja sähköisyyttä.

Käyttöohje: Sekoita 1 osa hoitoainetta ja 3 osaa vettä. Shampoon huuhtelun jälkeen hiero hoitoaine hellävaraisesti turkkiin. Hiero ja harjaa noin 3 minuutin ajan. Huuhtele huolellisesti lämpimällä vedellä.

Vinkki: Lyhyen turkin iho erityisesti tarvitsee noin 30% enemmän öljyjä kuin muut pitkäturkkisemmat rodut, jonka vuoksi lyhytturkkisille hoitoaineen käyttö on erityisen tärkeää. Paremman vaikutuksen hoitoaineeseen saat laittamalla vain pienen määrän hanakuumaa vettä hoitoaineeseen (avaa proteiineja). Sekoita kunnolla ja varmista, että sekoitus on jäähtynyt tarpeeksi. Jos haluat saman tuotteen hieman tuhdimpana versiona, valitse Lemon hoitoaine Traditional Plus -sarjasta. Voit myös yhdistää hoitoaineeseen muita Iv San Bernardin hoitoaineita lemmikin yksilöllisten tarpeiden mukaan, esim. PH Balance ihon hoitoon tai Pek hoitoaine karvan vahvistamiseen. Kysy lisää tarvittaessa.

16.00 €