Rally-Toko VOI/MES ratatreenit IRTOTUNNIT

Rally-tokon VOI ja MES luokkien ratatreenit

Harjoitus kerrat sunnuntaisin klo 17.05-18.00

26.5 ja 2.6.

Tervetuloa tekemään VOI/MESluokan ratatreeniä.

Tämä on irtotunti  rally-tokon ratatreenikurssille! 

Tunnilla keskitytään ratasuorituksen tekemiseen. Ratatreeneissä tutustutaan rataan ensin yhdessä, ilman koiria. Sen jälkeen jokainen osallistuja pääsee tekemään radan 2-3 kertaa. Suorituksen aikana katsotaan tehtävien oikeaa suorituspaikkaa, kulkulinjoja, tehtävien oikeaa suoritustapaa, tempoa, ohjauksia yms. tärkeitä taitoja rally-tokoradalla. Kurssille osallistujilta toivotaan jo valmiiksi osaamista.

Ryhmässä on max 3

*

Kouluttajana  Marja-Leena Lappalainen


Kouluttajaesittely

Olen Marja-Leena Lappalainen ja erikoistumisalani koirien kouluttamisessa on rally-toko. Tykästyin rally-tokoon kolme vuotta sitten sen iloisen ja rennon ilmapiirin vuoksi. Nautin siitä, että koiria saa kehua ja kannustaa koko ajan. Haluan myös auttaa rally-tokoharrastajia monipuolisesti nauttimaan yhteisestä tekemisestä oman koiransa kanssa – olipa sitten tavoitteena perusasioiden opettelu, kontaktin parantaminen tai tavoitteellinen kisaura.

Rally-tokon kouluttamisen ja valmentamisen lisäksi kilpailen aktiivisesti rally-tokokisoissa ja harjoittelemme säännöllisesti valmennusryhmissä. Rottweiler-Cleon kanssa kisaamme tällä hetkellä mestariluokassa. Saavutettuamme RTK4 koulutustunnuksen haemme parhaillaan valioitumistuloksia sekä treenaamme rally-tokon kansainvälisiä FCI-tehtäviä. Olemme harrastaneet Cleon kanssa myös tokoa TK1:n verran. BH:n Cleo nappasi alle 2-vuotiaana. SRY Uudenmaan alaosasto valitsi meidät Vuoden Rally-toko Voitttaja ja Mestari 2023 -koirakoksi helmikuussa 2024. Muita mestaruustason kilpailutuloksia ovat mm. rottweilereiden rotumestaruuskisoista 2. ja 3. sija sekä joukkuemestaruudesta 1., 2. ja 3. sija.

Saksanpaimenkoira Pojun kanssa harrastamme myös rally-tokoa, jossa kisatuloksia vuoden aikana kertyi RTK2 ja avoimen luokan rotumestaruuden 2. sija. Pojulla on myös BH. Tämän talven aikana ohjelmassa on ollut voittaja- ja mestariluokan tehtävien harjoitteleminen.

Toimin myös vastaavana koetoimitsijana rally-tokokisoissa ja suoritan parhaillaan eläintenkouluttaja (AT) tutkintoa. Rally-tokon lisäksi koulutan tottelevaisuutta


Valitse variaatio:

30,00 €