Rally-Toko alo/avo treenit

Loppuunmyyty

Rally-toko alokas ja avoimen luokan treenit

Harjoitus kerrat sunnuntaisin klo 15-15.55

14.4., 28.4., 12.5. ja 26.5.

Kurssilla käydään läpi rally-tokossa tarvittavia perustaitoja sekä koemuodon sääntöjä. Tutustutaan alokas /avo luokan kyltteihin ja harjoitellaan lyhyitä radanpätkiä. Kurssi soveltuu kaikille koirakoille. Koiran tulee olla ohjaajan hallinnassa. Koirat ovat koulutuksen aikana kytkettynä ja kentällä voi olla useampi koirakko samaan aikaan tekemässä harjoituksia, jotta koirat tottuvat toisten koirakoiden aiheuttamaan häiriöön. Ryhmässä on max 4 koirakkoa.

*

Kouluttajana  Marja-Leena Lappalainen


Kouluttajaesittely

Olen Marja-Leena Lappalainen ja erikoistumisalani koirien kouluttamisessa on rally-toko. Tykästyin rally-tokoon kolme vuotta sitten sen iloisen ja rennon ilmapiirin vuoksi. Nautin siitä, että koiria saa kehua ja kannustaa koko ajan. Haluan myös auttaa rally-tokoharrastajia monipuolisesti nauttimaan yhteisestä tekemisestä oman koiransa kanssa – olipa sitten tavoitteena perusasioiden opettelu, kontaktin parantaminen tai tavoitteellinen kisaura.

Rally-tokon kouluttamisen ja valmentamisen lisäksi kilpailen aktiivisesti rally-tokokisoissa ja harjoittelemme säännöllisesti valmennusryhmissä. Rottweiler-Cleon kanssa kisaamme tällä hetkellä mestariluokassa. Saavutettuamme RTK4 koulutustunnuksen haemme parhaillaan valioitumistuloksia sekä treenaamme rally-tokon kansainvälisiä FCI-tehtäviä. Olemme harrastaneet Cleon kanssa myös tokoa TK1:n verran. BH:n Cleo nappasi alle 2-vuotiaana. SRY Uudenmaan alaosasto valitsi meidät Vuoden Rally-toko Voitttaja ja Mestari 2023 -koirakoksi helmikuussa 2024. Muita mestaruustason kilpailutuloksia ovat mm. rottweilereiden rotumestaruuskisoista 2. ja 3. sija sekä joukkuemestaruudesta 1., 2. ja 3. sija.

Saksanpaimenkoira Pojun kanssa harrastamme myös rally-tokoa, jossa kisatuloksia vuoden aikana kertyi RTK2 ja avoimen luokan rotumestaruuden 2. sija. Pojulla on myös BH. Tämän talven aikana ohjelmassa on ollut voittaja- ja mestariluokan tehtävien harjoitteleminen.

Toimin myös vastaavana koetoimitsijana rally-tokokisoissa ja suoritan parhaillaan eläintenkouluttaja (AT) tutkintoa. Rally-tokon lisäksi koulutan tottelevaisuutta


120,00 €