HAUskat tehtävätunti ja TOUHUtunti elokuussa

HAUskat tehtävätunti on  Keskiviikkoisin klo 20-20.45 

7.8., 14.8., 21.8. ja 28.8. 

TOUHUtunti on  maanantaisin klo 19-19.45 

12.8. ja 26.8. 


Hinta 20€/krt tai kaikki 6 krt 100€


 HAUskat tehtävät-tunti!

Tule mukaan innostavalle tehtäväratatunnille, jonka tarkoituksena on vahvistaa koirakon yhteistyötä, saada hymyn huulille ja toteuttaa kouluttamista aivan uudella tavalla.

Tunnilla hyödynnetään eläintenkoututtaja EAT Annika Walleniuksen(Koirankirjava.com) toteuttamia tehtäväkortteja, jolloin tunnista saadaan leikkisä ja hauska.

Korttien ja ohjaajan avulla koirakot pääsevät kehittämään omia koulutustaitojaan ja harjoittelemaan sekä kertaamaan arjessa hyödyllisiä perustaitoja. Koulutustilaan on tehty tehtäväpisteistä koostuvat radat, jotka koirakot kiertävät tehtäviä suorittaen. Tehtäväpisteillä on eritasoisia tehtävävaihtoehtoja, joista koirakko suorittaa itselleen sopivimman omassa tahdissaan. Tunnilla pidetään myös palauttavia taukoja ja huilihetkiä, jotka toimivat hyvänä rauhoittumistaitojen harjoitteluna.

Tämä tunti sopii aivan kaikille ja kaiken tasoisille koirakoille, koiran rotuun ja ikään katsomatta. Tervetuloa harjoittelemaan koiran ohjaamista tehtäväkorttien avulla sekä kehittämään sujuvaa yhteistyötä oman koirasi kanssa. Pienryhmä, 4 osallistujaa kerta. 

***

Tervetuloa tutustumaan erilaisiin virikkeisiin ja touhuratoihin. Näiden avulla harjoitellaan kontaktia sekä tutustutaan siihen, mikä omaa koiraa motivoi ja millaiset tehtävät ja virikkeet sitä innostavat. 

Koirat tarvitsevat aivotyötä, minkä avulla voidaan ehkäistä mm. tylsistymistä ja siitä seurauksena tulevaa ei-toivottua käyttäytymistä. Tunnin aikana koira pääsee purkamaan energiaansa ja samalla harjoittelemaan sosiaalisia taitojaan. Luvassa siis molemmille oivaltamisen iloa ja yhdessä tekemisen riemua. 

Tavoitteena tunnilla on ennen kaikkea touhuta yhdessä ja pitää hauskaa koirakaverin kanssa. Tunnilla opittuja virikkeistämistapoja on helppo siirtää myös oman koiran arkeen. 

Kurssi sopii kaiken ikäisille ja rotuisille koirille.

max 4 osallistujaa kerta

Tunnit ohjaa Mia Paaso eläintenkouluttaja(AT) 
Valitse variaatio:

Alkaen 20,00 €