CLINIVET Grain Free 12kg Junior & Adult Sensitive Fish – Viljaton koiranruoka

CLINIVET Grain Free Sensitive Fish on viljaton koiran kuivaruoka, joka sopii kaikille nuorille ja aikuisille koirille.

CLINIVET Grain Free Sensitive Fish on hypoallergeeninen, viljaton koiraruoka, jota voidaan suositella aivan terveiden koirien lisäksi myös herkkävatsaiselle ja herkkäihoiselle koiralle sekä niille koirille, joilla on taipumusta toistuviin iho-, tassu- ja korvatulehduksiin tai hiiva- tai varvasväliongelmiin.

Viljaton koiran kuivaruoka

Viljaton koiran kuivaruoka, joka sopii kokoon ja rotuun katsomatta kaikille nuorille ja aikuisille koirille. Koska CLINIVET Grain Free Sensitive Fish sopii kaikille koirille, se on helppo valinta myös silloin, jos perheessä on useampia koiria ja halutaan antaa kaikille samaa ruokaa.

CLINIVET Grain Free Sensitive Fish on hypoallergeeninen, viljaton koiran kuivaruoka, jota voidaan suositella aivan terveiden koirien lisäksi myös herkkävatsaiselle ja herkkäihoiselle koiralle sekä niille koirille, joilla on taipumusta toistuviin iho-, tassu- ja korvatulehduksiin tai hiiva- tai varvasväliongelmiin.

CLINIVET Grain Free Sensitive Fish sisältää optimaalisessa suhteessa omega-6 rasvahappoja ja arvokkaita omega-3 rasvahappoja, joiden tiedetään hillitsevän tulehdusta ja vähentävän koiran kutinaa ja iho-oireita. Tästä syystä sitä voidaan suositella terveiden koirien lisäksi allergisista iho-oireista ja atopiasta kärsivälle koiralle.

CLINIVET Grain Free Fish on sarjan toiseksi eniten myyty koiranruoka!

Koostumus:

Kala (42 %) (kuivattu valkoinen kala 20,5 %, tuore valkoinen kala 19 %, kalaliemi 2,5 %), tapioka (20 %), bataatti (18,5 %), sokerijuurikas (6 %), kananrasva, panimohiiva, lohiöljy, mineraalit, prebiootti FOS (1600 mg/kg), beetaglukaanit, prebiootti MOS (400 mg/kg), yuccauute (200 mg/kg), glukosamiini (200 mg/kg), kondroitiini (150 mg/kg), karpalo-uute, vihreän teen uute, granaattiomenauute, rosmariini.

Ravintoaineet:

Raakaproteiini 24 %, raakaöljyt ja -rasvat 12 %, raakatuhka 9 %, raakakuitu 2,9 %.

Vitamiinit / kg:

A-vitamiini (retinyyliasetaatti) 24,000 iu, D3-vitamiini (kolekalsiferoli) 1,200 iu, E-vitamiini (alfa-tokoferoli) 200 iu.

Hivenaineet / kg:

Aminohappojen sinkkikelaattihydraatti 427 mg, aminohappojen kuparikelaattihydraatti 80 mg, orgaaninen seleeni (inaktiivinen seleenihiiva) 70 mg, aminohappojen mangaanikelaattihydraatti 53 mg, vedetön kalsiumjodaatti 2 mg, antioksidantit (stabiloitu tokoferoliseoksella).

Energiapitoisuus: 340 kCal/100 g (1423,5 J).

Viljaton koiran kuivaruoka täynnä terveyshyötyjä:

Hypoallergeeninen - loistava vaihtoehto myös herkkäihoiselle ja herkkävatsaiselle koiralle
100 % luonnollinen koostumus ilman keinotekoisia lisäaineita
Ei sisällä vehnää, nautaa, possua, lammasta tai soijatuotteita
Viljaton ja gluteeniton
Huippulaatuiset lihaproteiinit kalasta
Prebiootit FOS ja MOS sekä sokerijuurikas tukevat ja tasapainottavat koiran suolistobakteerikannan tervettä toimintaa
Granaattiomenauute tukee koiran virtsateiden hyvinvointia ja ehkäisee virtsatulehdusten syntymistä
Valmistettu ihmisravinnoksi luokitelluista raaka-aineista
Erinomainen maittavuus ilman lisättyjä makuaineita


Ilmainen toimitus yli 70 € tilauksille.

Pakkauskoot: 2 kg (9,95 €/kg) ja 12 kg (6,40 €/kg).


82,90 €