HAUskat tehtävät tunti syyskausi

HAUskat tehtävätunnit 

Keskiviikkoisin klo 20-20.45

HAUskat tehtävät-tunti!

11.9., 18.9., 25.9., 2.10., 9.10., 23.10., 30.10., 6.11., 13.11., 20.11., 27.11., 4.12. ja 11.12.

Tule mukaan innostavalle tehtäväratatunnille, jonka tarkoituksena on vahvistaa koirakon yhteistyötä, saada hymyn huulille ja toteuttaa kouluttamista aivan uudella tavalla.

Tunnilla hyödynnetään eläintenkoututtaja EAT Annika Walleniuksen(Koirankirjava.com) toteuttamia tehtäväkortteja, jolloin tunnista saadaan leikkisä ja hauska.

Korttien ja ohjaajan avulla koirakot pääsevät kehittämään omia koulutustaitojaan ja harjoittelemaan sekä kertaamaan arjessa hyödyllisiä perustaitoja. Koulutustilaan on tehty tehtäväpisteistä koostuvat radat, jotka koirakot kiertävät tehtäviä suorittaen. Tehtäväpisteillä on eritasoisia tehtävävaihtoehtoja, joista koirakko suorittaa itselleen sopivimman omassa tahdissaan. Tunnilla pidetään myös palauttavia taukoja ja huilihetkiä, jotka toimivat hyvänä rauhoittumistaitojen harjoitteluna.

Tämä tunti sopii aivan kaikille ja kaiken tasoisille koirakoille, koiran rotuun ja ikään katsomatta. Tervetuloa harjoittelemaan koiran ohjaamista tehtäväkorttien avulla sekä kehittämään sujuvaa yhteistyötä oman koirasi kanssa. Pienryhmä, 4 osallistujaa kerta.

***

Kurssi sopii kaiken ikäisille ja rotuisille koirille.

Tunnit ohjaa Mia Paaso eläintenkouluttaja (AT) 

Valitse variaatio:

25,00 €