CLINIVET Adult Small – 4kg pienille koirille superherkullinen täysravinto

CLINIVET Adult Small on superherkullinen, pienelle koiralle kehitetty koiranruoka, joka maistuu valikoivallekin koiralle. Ruoan optimaalinen Omega-3 ja Omega-6 -rasvahappojen tasapaino auttaa koiran ihoa ja turkkia pysymään joustavana ja tukee koiran luonnollista vastustuskykyä ja sydämen toimintaa. Ruoan sisältämät prebiootit tukevat pienen koiran vatsan ja suoliston tervettä toimintaa. CLINIVET Adult Small on hypoallergeeninen täysravinto, joten voidaan suositella myös herkkävatsaiselle ja herkkäihoiselle koiralle.

Erinomaista vastinetta rahoille!

Valmistettu ilman eläinkokeita.

Täysravinto pienelle koiralle

Täysravinto, joka on ihanteellinen ruoka pienelle koiralle ja vastaa pienen koiran erityistarpeita. CLINIVET Adult Small on superherkullinen pienen koiran ruoka, joka sisältää runsaasti herkullista, helposti sulavaa kananlihaa. Niin herkullista, että se sopii valikoivaankin makuunkin.

CLINIVET Adult Small pienen koiran ruoka ja ruoan optimaalinen Omega-3 ja Omega-6 rasvahappojen tasapaino auttaa pienen koiran ihoa ja turkkia pysymään joustavana ja tukee luonnollista vastustuskykyä ja sydämen toimintaa. Ruoan sisältämät prebiootit tukevat vatsan ja suoliston tervettä toimintaa.

CLINIVET Adult Small on hypoallergeeninen ruoka pienelle koiralle, jota voidaan suositella myös herkkävatsaiselle ja herkkäihoiselle koiralle.

Koostumus:

Kuivattu siipikarjanliha (32%), ruskea riisi (17%), maissi, kokojyväkaura, siipikarjan rasva (7%), sokerijuurikas, panimohiiva, siipikarjan maksa, kivennäisaineet, vitamiinit, kuivattu kala, kuivattu kananmuna, kokonainen pellavansiemen, lohiöljy, DL-metioniini, prebiootti (MOS), prebiootti (FOS), glukosamiini (0,02%), metyylisulfonyylimetaani (MSM)(0,02%), yucca-uute, kondroitiinisulfaatti (0,02%).

Ravintoaineet:

Raakaproteiini 26%, rasvapitoisuus 14%, raakatuhka 8%, raakakuitu 3%, omega-6- rasvahapot 3,6%, omega-3- rasvahapot 0,4%.

Vitamiinit/kg:

A-vitamiini (retinyyliasetaatti) 14,867iu, D3-vitamiini (kolekalsiferoli) 1,000iu, E-vitamiini (alfa-tokoferoli) 111iu, C-vitamiini (askorbyyli monofosfaatti) 106iu, beetakaroteeni 1,25mg.

Hivenaineet/kg:

Aminohappojen sinkkikelaattihydraatti 329mg, sinkkisulfaatti monohydraatti 275mg (sinkki yhteensä 148mg), rautasulfaatti monohydraatti 298mg, aminohappojen rautakelaattihydraatti 20mg (rauta yhteensä 92mg), mangaanisulfaatti monohydraatti 108mg (mangaani 35mg), aminohappojen kuparikelaattihydraatti 49mg, kuparisulfaatti pentahydraatti 39mg (kupari 15mg), vedetön kalsiumjodaatti 1,52mg (jodi 0,93mg), seleenihiiva 95,65mg.

Täysravinto täynnä terveyshyötyjä:

Ei sisällä vehnää, naudanlihaa, lammasta eikä soijatuotteita
Myös herkkäihoiselle ja herkkävatsaiselle koiralle
C-vitamiini, beetakaroteeni ja seleeni tukevat pienen koiran immuunijärjestelmää
Prebiootit FOS ja MOS tukevat ja tasapainottavat pienen koiran suolistobakteerikannan tervettä toimintaa ja ruoansulatusta
Tauriini tukee pienen koiran sydämen toimintaa
Omega-3 ja omega-6-rasvahapot hellivät pienen koiran ihoa ja turkkia ja tukevat pienen koiran sydän- ja immuunijärjestelmän toimintaa
Mukana todellinen tehopaketti pienen koiran nivelille: glukosamiini, kondroitiini, MSM, yucca-uute ja C-vitamiini tukevat koiran nivelten ja rustojen toimintaa
Erityisen maukas ilman lisättyjä makuaineita, pienikokoiset palat

Oletko jo kokeillut viljattomia CLINIVET -koiranruokia?

Uudet CLINIVET Grain Free Junior & Adult Chicken ja CLINIVET Grain Free Junior & Adult Sensitive Fish ovat viljattomia täysravintoja, jotka sopivat rotuun ja kokoon katsomatta kaikille nuorille ja aikuisille koirille. Ihanteellisia ruokia myös pienelle koiralle.

Aikuinen koira ikääntyy

Kun koira vanhenee, siinä tapahtuu samankaltaisia muutoksia kuin vanhenevassa ihmisessäkin. Sen perusaineenvaihdunta hidastuu ja energiantarve vähenee, jolloin sen ravitsemustarpeetkin muuttuvat. Seniori-ikäisille koirille suosittelemme CLINIVET Adult Senior senioriruokaa, joka on kehitetty vastaamaan ikääntyvien koirien tarpeita.

29,90 €