CLINIVET Adult Senior –14kg Vehnätön senioriruoka ikääntyville koirille

CLINIVET Adult Senior on vehnätön senioriruoka vanhenevalle ja jo ikääntyneelle koiralle. Se sisältää huippulaatuisia omega-rasvahappoja, jotka tutkitusti hellivät ja ravitsevat vanhan koiran ihoa ja turkkia. Lisäksi siinä on mukana ylivertainen nivelten voitelupaketti; glukosamiini, kondroitiini, MSM, C-vitamiini ja yucca-uute, jotka kaikki yhdessä auttavat pitämään seniori-ikäisen koiran nivelet ja rustot terveinä ja liikkuvina.

CLINIVET Adult Senior on hypoallergeeninen koiranruoka, joten sitä voidaan suositella myös herkkävatsaiselle ja herkkäihoiselle koiralle.

Erinomaista vastinetta rahoille!

Valmistettu ilman eläinkokeita.

Senioriruoka ikääntyvälle koiralle

Senioriruoka, joka sopii vanhenevalle ja jo ikääntyneelle koiralle. CLINIVET Adult Senior on vehnätön senioriruoka, joka sisältää huippulaatuisia omega rasvahappoja, jotka tutkitusti hellivät ja ravitsevat vanhan koiran ikääntyvää ihoa ja turkkia. Ruoka sisältää myös todellisen nivelten voitelupaketin. Glukosamiini, kondroitiini, MSM, C-vitamiini ja yucca-uute auttavat kaikki yhdessä pitämään seniori-ikäisen koiran nivelet ja rustot terveinä ja liikkuvina.

CLINIVET Adult Senior on hypoallergeeninen senioriruoka, joten sitä voidaan suositella myös herkkävatsaiselle ja herkkäihoiselle koiravanhukselle.

Koostumus:

Ruskea riisi (26%), maissi, kuivattu siipikarjanliha (21,5%), kaura, sokerijuurikas, siipikarjan rasva, siipikarjan maksa, kuivattu kala, panimohiiva, kuivattu kananmuna, kokonainen pellavansiemen, kivennäisaineet, lohiöljy, glukosamiini (350mg/kg), metyylisulfonyylimetaani (MSM)(350mg/kg), prebiootti FOS (305mg/kg), prebiootti MOS (305mg/kg), inuliini (lähde FOS), kondroitiinisulfaatti (250mg/kg), yucca-uute.

Ravintoaineet:

Raakaproteiini 22%, rasvapitoisuus 12%, raakatuhka 6%, raakakuitu 3%, omega-6 -rasvahapot 2,25%, omega-3 -rasvahapot 0,41%.

Vitamiinit/kg:

A-vitamiini (retinyyliasetaatti) 14,867 IU, D3-vitamiini (kolekalsiferoli) 1,000 IU, E-vitamiini (alfa-tokoferoli) 111,1 IU, C-vitamiini (askorbyyli monofosfaatti) 106 IU, beetakaroteeni 1,25mg.

Hivenaineet/kg:

Rauta (rautasulfaatti monohydraatti) 89mg, rauta (proteiinihydrolysaattien rautakelaatti) 3mg, kupari (kuparisulfaatti pentahydraatti) 10mg, kupari (aminohappojen kuparikelaattihydraatti) 4,89mg, jodi (vedetön kalsiumjodaatti) 0,93mg, mangaani (mangaanisulfaatti monohydraatti) 108mg, sinkki (sinkkisulfaatti monohydraatti) 35mg, sinkki (aminohappojen sinkkikelaattihydraatti) 49mg, seleenihiiva (seleenin orgaaninen muoto, saccharomyces cerevisiae) 0,22mg.

Muut aineet:

Antioksidantit (tokoferoliuute kasviöljyistä) ja rosmariiniuute.

Senioriruoka, joka on täynnä terveyshyötyjä:

Hypoallergeeninen - 100 % luonnollinen koostumus ilman keinotekoisia lisäaineita
Ei sisällä vehnää, nautaa, possua, lammasta tai soijatuotteita
Myös herkkäihoiselle ja herkkävatsaiselle koiralle
C-vitamiini, beetakaroteeni ja seleeni tukevat vanhan koiran immuunijärjestelmää
Prebiootit FOS ja MOS tukevat tukevat ja tasapainottavat vanhenevan koiran suolistobakteerikannan tervettä toimintaa ja ruoansulatusta
Omega-3 ja omega-6 rasvahapot hellivät vanhenevaa ihoa ja turkkia
Mukana nivelten todellinen tehopaketti: glukosamiini, kondroitiini, MSM, C-vitamiini ja yucca-uute tukevat kaikki yhdessä ikääntyvän koiran nivelten ja rustojen toimintaa
Valmistuksessa on käytetty vain ihmisravinnoksi luokiteltuja raaka-aineita
Erityisen maukas ilman lisättyjä makuaineita

Milloin koirasta tulee seniori-ikäinen?

Seniori-iän katsotaan yleisesti alkavan siitä, kun koira on oletetun elinikänsä puolivälissä. Koska pienet koirat elävät keskimäärin pidempään kuin suuret koirat, ne tulevat seniori-ikäisiksi myöhemmin kuin suuret. Tästä syystä voidaan ajatella, että koiran seniori-ikä alkaa noin 5-8 -vuotiaana.

Ikääntyvän koiran painoa on syytä tarkkailla

Kun koira vanhenee, sen perusaineenvaihdunta hidastuu ja energiantarve vähenee, jolloin sen ravitsemustarpeet muuttuvat. Ikääntyvällä koiralla on vaarana huomaamaton painon nousu, joten vanhenevan koiran painoa on syytä pitää silmällä. Jos koiran paino alkaa nousta, on hyvä vaihtaa senioriruoka CLINIVET Adult Light kevytruokaan


78,90 €