CLINIVET Adult Light – 14 kg Superherkullinen kevytruoka ylipainoisille koirille

CLINIVET Adult Light on on superkevyt, superherkullinen ja supersuosittu kevytruoka kaikille kadonneen vyötärön metsästäjille ja muille koirille, jotka tarvitsevat vähärasvaista ruokavaliota.

CLINIVET Adult Light sisältää vain 5% rasvaa, joten koiran ihannepaino on helppo saavuttaa ilman, että koiran tarvitsee olla nälissään. CLINIVET Adult Light on hypoallergeeninen koiranruoka, joten sitä voidaan suositella myös herkkäihoiselle ja herkkävatsaiselle koiralle ja se rauhoittaa ja tasapainottaa tehokkaasti koiran vatsan ja suoliston toimintaa.

Painonpudotuksen lisäksi kevytruokaa suositellaan myös närästyksestä kärsivälle ja eläinlääkärin ohjeiden mukaan myös haima-ongelmista kärsivälle koiralle.

Vähärasvainen koiran light ruoka ylipainoiselle koiralle

Koiran light ruoka, joka on superkevyt, superherkullinen ja supersuosittu kevytruoka kaikille kadonneen vyötärön metsästäjille ja muille koirille, jotka tarvitsevat vähärasvaista ruokavaliota. CLINIVET Adult Light on hypoallergeeninen koiranruoka, joten sitä voidaan suositella myös herkkäihoiselle ja herkkävatsaiselle koiralle ja se rauhoittaa ja tasapainottaa tehokkaasti koiran vatsan ja suoliston toimintaa.

Painonpudotuksen lisäksi kevytruokaa suositellaan myös närästyksestä kärsivälle ja eläinlääkärin ohjeiden mukaan myös haima-ongelmista kärsivälle koiralle.

CLINIVET Adult Light sisältää vain 5% rasvaa, joten se on todella kevyt koiran laihdutusruoka. Koska siinä on rasvaa ja kaloreita niin vähän, koiran ihannepaino on helppo saavuttaa ilman, että koiran tarvitsee olla nälissään.

Kenelle koiran vähärasvainen ruoka sopii?

  1. Koiran ylipainon hoitoon
  2. Koiran ylipainon ennaltaehkäisyyn
  3. Närästyksestä kärsivälle koiralle
  4. Löysästä/runsaasta ulosteesta kärsivälle koiralle
  5. Ilmavaivoista, vatsan kurinasta tai toistuvasta ripulista kärsivälle koiralle
  6. Haiman sairaudesta kärsivälle koiralle eläinlääkärin ohjeiden mukaan

Koostumus:

Maissi, ruskea riisi (16%), kuivattu siipikarjanliha (14,5%), kaura, siipikarjan maksa, sokerijuurikas, siipikarjan rasva, kuivattu kala, panimohiiva, kivennäisaineet, kuivattu kananmuna, kokonainen pellavansiemen, lohiöljy, glukosamiini (350mg/kg), metyylisulfonyylimetaani MSM (350mg/kg), prebiootti FOS (305mg/kg), prebiootti MOS (305mg/kg), inuliini (FOS:n lähde), kondroitiinisulfaatti (250mg/kg), yucca-uute.

Ravintoaineet:

Raakaproteiini 18%, rasvapitoisuus 5%, raakatuhka 5%, raakakuitu 3%, omega-6 -rasvahapot 2,6%, omega-3 -rasvahapot 0,76%.

Vitamiinit/kg:

A-vitamiini (retinyyliasetaatti) 14,867 IU, D3-vitamiini (kolekalsiferoli) 1,000 IU, E-vitamiini (alfa-tokoferoli) 111,1 IU, C-vitamiini (askorbyyli monofosfaatti) 106 mg, beetakaroteeni 1,25 mg.

Hivenaineet/kg:

Rauta (rautasulfaatti monohydraatti) 89 mg, rauta (proteiinihydrolysaattien rautakelaatti) 3 mg, kupari (kuparisulfaatti pentahydraatti) 10 mg, kupari (aminohappojen kuparikelaattihydraatti) 4,89 mg, jodi (vedetön kalsiumjodaatti) 0,93 mg, mangaani (mangaanisulfaatti monohydraatti) 35 mg, sinkki (sinkkisulfaatti monohydraatti) 99 mg, sinkki (aminohappojen sinkkikelaattihydraatti) 49 mg, seleenihiiva (seleenin orgaaninen muoto, saccharomyces cerevisiae) 0,22 mg.

Energiapitoisuus:

Sisältää ainoastaan 5% rasvaa, energiapitoisuus vain 338 kCal/100g.

Muut aineet::

Antioksidantit (tokoferoliuute kasviöljyistä) ja rosmariiniuute.

Kevytruoka täynnä terveyshyötyjä:

Hypoallergeeninen - luonnollinen koostumus ilman keinotekoisia lisäaineita
Ei sisällä vehnää, naudanlihaa, lammasta eikä soijatuotteita
Myös herkkäihoiselle ja herkkävatsaiselle koirille
C-vitamiini, beetakaroteeni ja seleeni tukevat immuunijärjestelmää
Prebiootit FOS ja MOS sekä sokerijuurikas tukevat ja tasapainottavat koiran suolistobakteerikannan tervettä toimintaa ja ruoansulatusta
Omega-3 ja omega-6-rasvahapot hellivät koiran ihoa ja turkkia
Mukana todellinen tehopaketti koiran nivelille: glukosamiini, kondroitiini, MSM, C-vitamiini ja yucca-uute tukevat kaikki yhdessä koiran nivelten ja rustojen toimintaa
Erityisen maukas ilman lisättyjä makuaineita

Erinomaista vastinetta rahoille!

Valmistettu ilman eläinkokeita.

Koiran ylipaino

Koiran ylipaino rasittaa koiran elimistöä ja heikentää sen elämänlaatua. Jos koira on liian tuhdissa kunnossa, se saattaa olla väsynyt, apaattinen tai huonotuulinen pelkästään siksi, että ylimääräiset kilot tekevät se olon tukalaksi. Ylipainoinen koira myös sairastuu muita koiria herkemmin mm. diabetekseen, nivelrikkoon, selkäsairauksiin, sydänsairauksiin, maksasairauksiin, haimasairauksiin ja lukemattomille muille vakaville sairauksille. Näistä syistä CLINIVET Adult Light on ihanteellinen dieettiruoka ylipainosta kärsiville koirille.

Aikuinen koira ikääntyy

Seniori-ikäisille koirille, suosittelemme CLINIVET Adult Senior -ravintoa, joka on kehitetty vastaamaan ikääntyvien koirien tarpeita.


78,90 €