CLINIVET Adult Large – 14 kg isoille koirille laadukas kuivaruoka

CLINIVET Adult Large on superlaadukas kuivaruoka kaikille isolle ja jättirotuiselle koiralle. Siinä on mukana ylivoimainen voitelupaketti ison koiran nivelille. Glukosamiini, kondroitiini, MSM, C-vitamiini ja yucca-uute auttavat kaikki yhdessä pitämään ison koiran nivelet ja rustot terveinä ja liikkuvina läpi koko sen elämän. Lisäksi ruoassa oleva L-karnitiini tukee ison koiran sydämen toimintaa.

CLINIVET Adult Large on hypoallergeeninen täysravinto, joten sitä voidaan suositella myös herkkävatsaiselle ja herkkäihoiselle koiralle sekä niille roduille, joilla esiintyy keskimääräistä enemmän mahalaukun kiertymiä.

Erinomaista vastinetta rahoille!

Valmistettu ilman eläinkokeita.

Kuivaruoka isolle koiralle

Kuivaruoka, joka sopii isolle ja jättirotuiselle koiralle. CLINIVET Adult Large on superlaadukas ison koiran kuivaruoka ja siinä on mukana ylivoimainen voitelupaketti ison koiran nivelille. Glukosamiini, kondroitiini, MSM, C-vitamiini ja yucca-uute auttavat kaikki yhdessä pitämään ison koiran nivelet ja rustot terveinä ja liikkuvina läpi koko sen elämän. Lisäksi ruoassa oleva L-karnitiini tukee ison koiran sydämen toimintaa.

CLINIVET Adult Large on hypoallergeeninen täysravinto, joten sitä voidaan suositella myös herkkävatsaiselle ja herkkäihoiselle koiralle sekä niille roduille, joilla esiintyy keskimääräistä enemmän mahalaukun kiertymiä.

Koostumus:

Kuivattu siipikarjanliha (28%), ruskea riisi (22%), maissi, täysjyväkaura, siipikarjan rasva (6%), sokerijuurikas, siipikarjan maksa (3%), panimohiiva, kokonainen pellavansiemen, kivennäisaineet, lohiöljy, kuivattu kananmuna, kuivattu kala, glukosamiini (0,035%), metyylisulfonyylimetaani (MSM)(0,035%), prebiootti (MOS), prebiootti (FOS), kondroitiinisulfaatti (0,025%), yucca-uute, L-karnitiini 0,05%.

Ravintoaineet:

Raakaproteiini 24%, rasvapitoisuus 14%, raakatuhka 6%, raakakuitu 4%, omega-6 3%, omega-3 0,7%.

Vitamiinit/kg:

A-vitamiini (retinyyliasetaatti) 14,866iu, D3-vitamiini (kolekalsiferoli) 1,000iu%, E-vitamiini (alfa-tokoferoliasetaatti) 111iu, C-vitamiini (askorbyyli monofosfaatti) 106iu, beetakaroteeni 1,25mg.

Hivenaineet/kg:

Aminohappojen sinkkikelaattihydraatti 327mg, sinkkisulfaatti monohydraatti 275mg, rautasulfaatti monohydraatti 298mg, aminohappojen rautakelaattihydraatti 20mg, mangaanisulfaatti monohydraatti 108mg, aminohappojen kuparikelaattihydraatti 47mg, kuparisulfaatti pentahydraatti 39mg, vedetön kalsiumjodiitti 1,52mg, seleenihiiva 95,65mg.

Energiapitoisuus:

CLINIVET Adult Large sisältää energiaa 363kCal/100g.

Kuivaruoka täynnä terveyshyötyjä:

Hypoallergeeninen - luonnollinen koostumus ilman keinotekoisia lisäaineita
Ei sisällä vehnää, naudanlihaa, possua, lammasta eikä soijatuotteita
Myös herkkäihoiselle ja herkkävatsaiselle koiralle
Sisältää todellisen tehopaketin koiran nivelille: glukosamiini, kondroitiini, MSM, C-vitamiini ja yucca-uute tukevat yhdessä ison koiran nivelten ja rustojen toimintaa ja liikkuvuutta
Antioksidantit A-, C- ja E-vitamiinit sekä beetakaroteeni tukevat luonnollista puolustuskykyä ja immuunijärjestelmää
L-karnitiini edistää ison koiran rasva-aineenvaihduntaa, ylläpitää lihasmassaa ja tukee sydämen toimintaa
Prebiootit FOS ja MOS sekä sokerijuurikas tukevat ja tasapainottavat ison koiran suolistobakteerikannan tervettä toimintaa ja ruoansulatusta
Omega-3 ja omega 6-rasvahapot hellivät ison koiran ihoa ja turkkia
Erityisen maukas, isokokoiset palat

Oletko jo kokeillut viljattomia CLINIVET -koiranruokia?

Uudet CLINIVET Grain Free Junior & Adult Chicken ja CLINIVET Grain Free Junior & Adult Sensitive Fish ovat viljattomia täysravintoja, jotka sopivat rotuun ja kokoon katsomatta kaikille nuorille ja aikuisille koirille.

Kun iso koira ikääntyy

Kun iso koira vanhenee, siinä tapahtuu samankaltaisia muutoksia kuin vanhenevassa ihmisessäkin. Sen perusaineenvaihdunta hidastuu ja energiantarve vähenee, jolloin sen ravitsemustarpeetkin muuttuvat. Siksi suosittelemme seniori-ikäiselle koiralle CLINIVET Adult Senior seniori-ruokaa, joka on kehitetty vastaamaan vanhan koiran muuttuneita tarpeita.

78,90 €