CLINIVET Adult Junior – 14 kg aikuisille ja nuorille koirille, huippulaadukas koiranruoka

CLINIVET Adult Junior on huippulaadukas, vehnätön koiranruoka, joka sopii kaikille aikuisille ja nuorille koirille.Siinä on mukana ylivoimainen voitelupaketti koiran nivelille. Glukosamiini, kondroitiini, MSM, C-vitamiini ja yucca-uute auttavat kaikki yhdessä pitämään koiran niveltet ja rustot terveinä ja liikkuvina.

CLINIVET Adult Junior on toimiva valinta myös silloin, kun perheessä on useampia koiria ja halutaan antaa kaikille samaa ruokaa. Suositellaan myös herkkävatsaiselle ja herkkäihoiselle koiralle.

Erinomaista vastinetta rahoille!

Valmistettu ilman eläinkokeita.


Koiranruoka aikuiselle ja nuorelle koiralle

Koiranruoka, joka on huippulaadukas, vehnätön kuivaruoka ja sopii kaikenkokoisille ja kaikenkokoisille nuorille ja aikuisille koirille. CLINIVET Adult Junior on kätevä valinta myös silloin, kun perheessä on useampia koiria ja halutaan antaa kaikille samaa ruokaa.

CLINIVET Adult Junior koiranruoka sisältää ylivoimaisen voitelupaketin nivelille. Glukosamiini, kondroitiini, MSM, C-vitamiini ja yucca-uute auttavat kaikki yhdessä pitämään koiran niveltet ja rustot terveinä ja liikkuvina vielä vanhemmallakin iällä.

CLINIVET Adult Junior on hypoallergeeninen koiranruoka, joten sitä voidaan suositella myös herkkävatsaiselle ja herkkäihoiselle koiralle.

Koostumus:

Kuivattu siipikarjanliha (26%), ruskea riisi (22%), maissi, siipikarjan rasva (8%), kokojyväkaura, siipikarjan maksa (3%), sokerijuurikas, kuivattu kananmuna, kokonainen pellavansiemen, panimohiiva, kuivattu kala, lohiöljy, kivennäisaineet, prebiootti (FOS) (458mg/kg), prebiootti (MOS) (458mg/kg), yucca-uute, glukosamiini (200mg/kg), metyylisulfonyylimetaani (MSM) (200mg/kg), rosmariini, kondroitiinisulfaatti (150mg/kg).

Ravintoaineet:

Raakaproteiini 26%, rasvapitoisuus 16%, raakatuhka 8%, raakakuitu 2,5%.

Vitamiinit/kg:

A-vitamiini (retinyyliasetaatti) 22,300iu, D3-vitamiini (kolekalsiferoli) 1,500iu, E-vitamiini (alfa-tokoferoli) 280iu, C-vitamiini (askorbyyli monofosfaatti) 159mg, beetakaroteeni 1,87mg.

Hivenaineet/kg:

Aminohappojen sinkkikelaattihydraatti 327mg, rautasulfaatti monohydraatti 298mg, sinkkisulfaatti monohydraatti 275mg, mangaanisulfaatti monohydraatti 108mg, aminohappojen kuparikelaattihydraatti 47mg, kuparisulfaatti pentahydraatti 39mg, aminohappojen rautakelaattihydraatti 20mg, vedetön kalsiumjodiitti 1,52mg, seleenihiiva 95,65mg.

Koiranruoka, joka on täynnä terveyshyötyjä:

Hypoallergeeninen - luonnollinen koostumus ilman keinotekoisia lisäaineita
Ei sisällä vehnää, sianlihaa, naudanlihaa, lammasta eikä soijatuotteita
Myös herkkäihoiselle ja herkkävatsaiselle koiralle
C-vitamiini, beetakaroteeni ja seleeni tukevat koiran immuunijärjestelmää
Prebiootit FOS ja MOS sekä sokerijuurikas tukevat ja tasapainottavat koiran suolistobakteerikannan tervettä toimintaa ja ruoansulatusta
Omega-3 ja omega-6 rasvahapot hellivät koiran ihoa ja turkkia
Sisältää todellisen tehopaketin koiran nivelille: glukosamiini, kondroitiinsulfaattii, MSM, C-vitamiini ja yucca-uute tukevat koiran nivelten ja rustojen toimintaa ja liikkuvuutta
Erityisen maukas ilman lisättyjä makuaineita

Muita hyviä aikuiselle ja nuorelle koiralle sopivia koiranruokia

  1. CLINIVET Grain Free Junior & Adult Chicken on viljaton, kanasta valmistettu koiranruoka kaikille nuorille ja aikuisille koirille.
  2. CLINIVET Grain Free Junior & Adult Sensitive Fish on viljaton, kalasta valmistettu koiranruoka kaikille nuorille ja aikuisille koirille. Myös hyvin herkälle koiralle.

Aikuisesta koirasta senioriksi

Kun koira vanhenee, siinä tapahtuu samankaltaisia muutoksia kuin vanhenevassa ihmisessäkin. Sen perusaineenvaihdunta hidastuu ja energiantarve vähenee, jolloin sen ravitsemustarpeetkin muuttuvat. Seniori-ikäiselle koiralle suosittelemme CLINIVET Adult Senior senioriruokaa, joka on kehitetty vastaamaan ikääntyvän ja ikääntyneen koiran tarpeita.

78,90 €