CLINIVET Adult Energy –14kg energiaruoka aktiivisille koirille

CLINIVET Adult Energy on toimiva ja ylivertainen valinta aktiiviselle, liikuntaa harrastavalle koiralle, joka tarvitsee lisätukea lihasten jaksamiseen, lihasten palautumiseen rasituksen jälkeen ja lihaskramppien ehkäisyyn, jolloin myös loukkaantumisen vaara pienenee. Sisältää ylivoimaisen voitelupaketin nivelille. Glukosamiini, kondroitiini, MSM, C-vitamiini ja yucca-uute auttavat kaikki yhdessä pitämään aktiivisen koiran nivelet ja rustot terveinä ja liikkuvina läpi koko sen elämän.

CLINIVET Adult Energy on hypoallergeeninen aktiivisen koiran ruoka, joten voidaan suositella myös herkkävatsaiselle ja herkkäihoiselle koiralle.

Erinomaista vastinetta rahoille!

Valmistettu ilman eläinkokeita.

Energiaruoka aktiiviselle koiralle

Energiaruoka aktiiviselle koiralle, jonka laatuun voi aina luottaa. CLINIVET Adult Energy on toimiva ja ylivertainen valinta aktiiviselle, liikuntaa harrastavalle koiralle, joka tarvitsee lisätukea lihasten jaksamiseen, lihasten palautumiseen rasituksen jälkeen ja lihaskramppien ehkäisyyn, jolloin myös loukkaantumisen vaara pienenee.

CLINIVET Adult Energy sisältää ylivoimaisen voitelupaketin nivelille. Glukosamiini, kondroitiini, MSM, C-vitamiini ja yucca-uute auttavat kaikki yhdessä pitämään aktiivisen koiran nivelet ja rustot terveinä ja liikkuvina läpi koko sen elämän.

CLINIVET Adult Energy on hypoallergeeninen aktiivisen koiran ruoka, joten voidaan suositella myös herkkävatsaiselle ja herkkäihoiselle koiralle.

Koostumus:

Kuivattu siipikarjanliha (34%), ruskea riisi (23%), maissi, kanan rasva (4%), kokojyväkaura, sokerijuurikas, hydrolisoitu kana (3%), kuivattu panimohiiva, kuivattu kananmuna, kuivattu kala, kokonainen pellavansiemen, kivennäisaineet, lohiöljy, prebiootti MOS (305 mg/kg), prebiootti FOS (305 mg/kg), glukosamiini (200 mg/kg), metyylisulfonyylimetaani (MSM) (200 mg/kg), kondroitiinisulfaatti (150 mg/kg), yucca-uute (140 mg/kg).

Ravintoaineet:

Raakaproteiini 28%, raakaöljy ja -rasva 12%, raakatuhka 7%, raakakuitu 2,5%.

Vitamiinit/kg:

A-vitamiini (retinyyliasetaatti) 14,850iu, D3-vitamiini (kolekalsiferoli) 1,000iu, E-vitamiini (alfa-tokoferoli) 110iu, C-vitamiini (askorbyyli monofosfaatti) 106mg.

Hivenaineet/kg:

Aminohappojen sinkkikelaattihydraatti 327mg, rautasulfaatti monohydraatti 298mg, sinkkisulfaatti monohydraatti 275mg, mangaanisulfaatti monohydraatti 108mg, aminohappojen kuparikelaattihydraatti 47mg, kuparisulfaatti pentahydraatti 39mg, aminohappojen rautakelaattihydraatti 20mg, vedetön kalsiumjodiitti 1,52mg, natriumseleeni 0,49mg.

Energiaruoka, joka on täynnä terveyshyötyjä:

Hypoallergeeninen - luonnollinen koostumus ilman keinotekoisia lisäaineita
Ei sisällä vehnää, naudanlihaa, lammasta eikä soijatuotteita
Myös herkkäihoiselle ja herkkävatsaiselle koiralle
Sisältää todellisen tehopaketin koiran nivelille: glukosamiini, kondroitiini, MSM, C-vitamiini ja yucca-uute tukevat aktiivisen koiran nivelten ja rustojen toimintaa ja liikkuvuutta
Antioksidantit A, C ja E-vitamiini tukevat koiran luonnollista immuunijärjestelmää
Prebiootit FOS ja MOS sekä sokerijuurikas tukevat ja tasapainottavat koiran suolistobakteerikannan tervettä toimintaa
Korkea lihapitoisuus ja helposti sulava proteiini vahvistavat aktiivisen koiran lihaksia
Sisältää runsaasti vitamiineja ja hivenaineita, jotka tukevat aktiivisen koiran lihasten jaksamista ja ehkäisevät lihaskouristeluja (kramppeja)
Optimaalinen pH-tasapaino ja mineraalit tukevat aktiivisen koiran luustoa ja auttavat palautumaan rasituksesta
Erityisen maukas ilman lisättyjä makuaineita

Kun aktiivinen koira ikääntyy

Kun aktiivinen koira tulee seniori-ikään, suosittelemme CLINIVET Adult Senior seniori-ruokaa, joka on kehitetty vastaamaan vanhan koiran muuttuneita ravitsemustarpeita.


82,90 €